11 Viktorijinih anđela sa najvećom zaradom na svetu

28.12.2016. 16:40 AllDay 0

adriana%20lima

Na nedavno završenoj 21. modnoj reviji Victoria's Secreta održanoj u Parizu, zaljubljenici u visoku modu mogli su da vide neke od najlepših žena današnjice. Ono što je manje poznato je činjenica da visoka moda pruža odličnu priliku za dobru zaradu. 

Portal Allday poređao je 11 Viktorijinih anđela sa najvećom zaradom tokom karijere.

Bela Hadid

Istina je da je još uvek u senci bogatije sestre, ali Bela je već sada jedna od najpoznatijih modela na svetu. Ima više od 8 miliona pratilaca na Instagramu i vredna je oko 3 miliona dolara.

Marta Hant

Mlađi poklonici visoke mode verovatno se neće setiti ko je Marta Hant, ali verovatno ste je videli u spotu za pesmu Bad Blood američke pevačice Tejlor Svift. Danas 27-godišnja Marta nosila je revije Majkla Korsa, za London Fog i druge poznate marke. Do sada je zaradila nešto više od tri miliona dolara. 

Jasmin Tuks

Jasmin je dospela u svetske medije ove godine kada je postala tek treća tamnoputa manekenka kojoj je povereno nošenje Fantasy Bra. Slavni grudnjak ukrašen dijamantima vredi više od tri miliona dolara, ali to je ipak manje nego što je ona zaradila, a tokom karijere zaradila je nešto više od pet miliona dolara. 

Tejlor Hil

21-godišnja manekenka već je dospela na Forbsovu listu najplaćenijih modela. Pretpostavlja se da je do sada zaradila više od šest miliona dolara.

Lili Eldridž

Sa napunjenom 31 godinom, Lili je već starija gospođa u okvirima Victoria's Secreta. Udata je za pevača Kejleba Falouhila, ali je zbog pojavljivanja u kampanja za Bvlgari i druge luksuzne marke zaradila oko osam miliona dolara tokom karijere.

Điđi Hadid

Starija sestra Hadid visoko je postavila lestvicu svojoj mlađoj sestri. Osim što već redovno nosi za Victoria's Secret, zaštitno je lice Tomija Hilfigera. Tokom svoje karijere zaradila je oko 13 milijuna dolara.

djidji%20hadid

Džoan Smols

Visoka Portorikanka jedna je od najpoznatijih manekenki na svetu. Osim što je poznata po nošenju revija, ona je i prva Latinoamerikanka koja je zastupala luksuznu kozmetiku Esti Loder. Zbog svega toga je zaradila više od 16 miliona dolara u svojoj karijeri.

Kendal Džener

Njeno lično bogatstvo procenjuje se na 18 miliona dolara, a svetsku slavu duguje milionima sledbenika na društvenim mrežama. Samo na Instagramu ima 70 milijun obožavatelja. 3. 

Liu Ven

U SAD-u nije preterano poznata, ali 2013. godine bila je najplaćenija manekenka na svetu prema Forbsovoj listi. Tokom svoje karijere zaradila je oko 35 miliona dolara. 

Alesandra Ambrosio

Seksipilna bomba iz Brazila jedna je od najpoznatijih manekenki koje su ikad nosile reviju Victoria's Secreta. Pre deset godina postala je prva portparolka sada već legendarne marke PINK, ali je otad krenula u samostalne poslovne vode. Procenjuje se da je do sad zaradila oko 60 miliona dolara, a samo ove godine je zaradila oko pet miliona dolara. 

alesandra%20ambrosio

Adriana Lima

Zajedno s Alesandrom, Adriana je zatvarala ovogodišnju parisku reviju Victoria's Secreta. Viktorijin anđeo postala je već 2000. godine, a otad je radila za Mejbilin, Vog Ajver i IWC Vočes. Zahvaljujući svemu tome, zaradila je više od 75 miliona dolara.

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale pri?e i analize

Nova nagradna igra, delimo pet knjiga

Nova ekonomija i izdavačka kuća Laguna vas opet nagrađuju. Odgovore ostavljajte u komentarima ispod ovog posta na sajtu, pod punim imenom i prezimenom, a takođe je neophodno da u komentaru ostavit...

13.04.2018. 11:11 Detaljnije