Kafeterija i pržionica kafe u Melburnu spaja ljubav prema dizajnu i kafi

06.08.2017. 06:01 Lux Life 0

Kafeterija i pržionica kafe Au79, spaja dizajn, funkcionalnost i ljupku gostoprimljivost u jednom prostoru, piše portal Lux Life.

Ovaj raj za ljubitelje dobre kafe nalazi se u nekadašnjoj automobilskoj radionici u Melburnu. 

Kafeterija

Mim Design studio transformisao je ovaj prostor od 600 m2 u prefinjenu botaničku baštu u zatvorenom, koja je ispunjena bujnim biljkama, zemljanim tonovima i živahnim zelenilom, što je inspirisano ljubavlju prema kafi.

Dizajnerski brif nagovestio je da arhitekura i enterijeri moraju biti poput zlata, odnosno dragoceni i neprocenjivi, a Mim Design studio je to postigao sa lakoćom, upotrebom fundamentalnih principa dizajna iz prošlosti i sadašnjosti.

kafeterija2

Prirodna svetlost ispunjava ovaj prostor, koji nudi nekoliko udobnih delova – nežni rumeni tonovi i prilagođeni završni detalji daju mu dodir ženstvenosti, dok ručno ilustrovani zid kog krase biljke kafe i listovi, sa svojom paletom zelenih i plavih tonova unosi u njega pravo raspoloženje.

kafeterija3

Originalna vrata garaže i dalje su ostala netaknuta, akcentujući pink stolove koji su delo Billiani brenda, bankete u obliku guma i terrazzo podove. Ovo nije mesto u kom možete samo uživati u sjajnoj kafi i hrani, već prava rajska oaza autentičnosti.

kafeterija4

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale pri?e i analize

Da li su kompanije u Srbiji spremne za GDPR?

Veliki broj kompanija u Srbiji još nije utvrdilo da li se na njih odnosi opšta uredba EU o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation – GDPR), čija primena počinje 25. maja. Čak se i kom...

21.05.2018. 12:00 NE Detaljnije

Nepo System – servisni centar!

Nepo System je najveći servisni centar u našoj zemlji i nastao je na ideji da klijentu treba pružiti kvalitetnu uslugu koja će prevazići njegova očekivanja. Imajući u vidu da se za delatnost servis...

18.05.2018. 12:30 Detaljnije