Spektakularno imanje na Bahamima prodaje se za 15 miliona dolara

05.08.2017. 15:09 Lux Life 0

Nandana je reč koja se u jeziku Sanskrita povezuje sa rajem, što je definitivno podesna definicija za tropsko skrovište koje vam predstavljamo, prenosi portal Lux Life.

Bahami4

Smešten na Bahamima, ovaj neverovatni posed traži svog novog vlasnika. Nalazi se unutar ekskluzivne enklave zapadnog dela Grand Bahama ostrva, a neguje balinežanski stil protkan luksuzom. Graniči se sa okeanom i dubokim vodenim kanalom, tako da svom novom vlasniku daje idealno mesto za parkiranje čamca ili jahte.

Bahami

Nandana posed nastao je kao delo renomiranog arhitektonskog studija, a zapravo se sastoji od šest odvojenih građevina, sa ukupno pet spavaćih soba i isto toliko kupatila, i većim brojem životnih prostora, stvarajući atmosferu vrednu obožavanja.

Bahami2

Dva izuzetno prostrana jednosobna Pavilion apartmana nalaze se na samoj plaži i imaju površinu od oko 100 m2, dok se među baštama i palmama nalaze dva jednosobna Bangala apartmana, sa udobnim prostorima za sedenje, velikom kadom, otvorenim i zatvorenim tušem i mnogim drugim pogodnostima.

Bahami3

Sve građevine na ovom imanju okrenute su prema veličanstvenom infiniti bazenu iz kog se pruža vrhunski pogled na okean i prostor za sunčanje sa pergolama, koji je idealan za uživanje i obedovanje na otvorenom prostoru.

Bahami4

Takođe, tu je i veliki đakuzi na otvorenom, veliki, klimatizovani safari šator sa TV setom, WiFi internetom i brojnim drugim pogodnostima. Profesionalno dizajnirani sistem osvetljenja sve akcentuje još više, naglašavajući istovremeno jedisntvene arhitektonske osobine imanja.

Bahami5

Pored toga, ovaj posed ima i Creston/Lutron pametnu kućnu tehnologiju, teretanu, veliki prostor za odlaganje stvari, garažu za pet automobila i zgodni vinski podrum. 

Bahami6

Da li biste razmotrili selidbu na Bahame, kada biste imali 15 miliona dolara viška?

bahami7

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale pri?e i analize

Da li su kompanije u Srbiji spremne za GDPR?

Veliki broj kompanija u Srbiji još nije utvrdilo da li se na njih odnosi opšta uredba EU o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation – GDPR), čija primena počinje 25. maja. Čak se i kom...

21.05.2018. 12:00 NE Detaljnije

Nepo System – servisni centar!

Nepo System je najveći servisni centar u našoj zemlji i nastao je na ideji da klijentu treba pružiti kvalitetnu uslugu koja će prevazići njegova očekivanja. Imajući u vidu da se za delatnost servis...

18.05.2018. 12:30 Detaljnije