VREME ZA SEBE - tromesečni kreativno pozorišni program

12.10.2017. 14:31 Nova ekonomija 0

Često nemamo vremena za sebe i svoje potrebe stavljajući uvek nekog ili nešto drugo na prvo mesto.

U vremenu u kojem jurimo i zaboravljamo da smo kreativna bića koja ipak imaju za najnužniju potrebu slobodu i izraz, REACH tim je modelirao i sakupio svoja bogata kreativna i umetnička znanja i iskustva u primamljiv i inovativan program VREME ZA SEBE. Ovaj program podrazumeva kreativni razvoj svakoga ko želi da upozna i oslobodi sopstvenu kreativnost, ali i svakoga ko sebi želi da pokloni neprocenjiv dar, a to je vreme posvećeno sebi, okrećući se i otkrivajući sebe na uzbudljiv i nov način. Program sadrži umetničke, pozorišne i kreativne tehnike putem kojih će polaznici otkrivati sebe i takve nositi ne samo tokom trajanja programa, već i u svakodnevnom životu. Vežbe iz programa čine da vidimo, razumemo i sprovedemo našu kreativnu volju u pragmatičan deo života i skrojimo ga na način koji mi želimo. Kroz čitav proces stiže se do osvešćivanja sopstvenih želja, potencijala, kreativnosti, kao i pružanja mogućnosti realizacije sopstvenih konstruktvnih težnji pomoću vrlo konkretnih zabavanih i pre svega lepih zadataka i vežbi. Ovaj program transformiše polako i jasno našu ličnost otkrivajući nam novu sopstvenu energiju i snagu kao i modele koji dovode do ostvarivanja sopstvenih želja i ideja.

KOME JE PROGRAM NAMENJEN:

VREME ZA SEBE je za sve one još nepronađene i pronađene kreativce koji čeznu da stanu, potraže se i na kreativan način izraze novonađenog sebe. Za sve koji sebi žele da daruju nešto novo, nežno i uzbudljivo. Za sve koji žele da stanu i oslušnu sebe. Za sve koji žele promenu ili transformaciju sebe i(li) svog života, a ne znaju na koji način da započnu i to ostvare. Namenjen je svima koji imaju preko 20 godina.

Očekujte da sebe iznenadite, zabavite i upoznate kroz pokret, telo, ruke, teatar, duh, umetnost, vreme, um, prostor, slobodu! Očekujte da zaplešete sa svojim snovima i idejama i dođete do ostvarenja istih!

MESTO I VREME ODRŽAVANJA PROGRAMA:

Utorkom od 19:30h do 21h u divnom prostoru HOME - prostor za razvoj tela i duha, Pop Stojanova 4.

AUTORKE I VODITELJKE PROGRAMA:

VREME ZA SEBE su osmislile i vode Tijana Božinović i Jelena Jezdović dugogodišnje prijateljice, rediteljke, performerke i voditeljke kreativnih, umetničkih i pozorišnih programa, treninga i projekata. Duo koji inspiriše i pobuđuje igru, kreativnost, umetničko stvaranje i potencijale.

TRAJANJE, PRIJAVA I CENA:

Program traje 3 meseca. Održava se svakog utorka od 19:30h do 21h u divnom prostoru HOME - prostor za razvoj tela i duha, Pop Stojanova 4. Cena na mesečnom nivou iznosi 3,500 rsd. Prijave traju do 16.10.2017. godine, a sledeći susret je u utorak 17.10.2017. Prijave šaljite na vremezasebe@gmail.com . 

U prijavi navedite:

- ime i prezime

- email i broj telefona

- ukratko šta vas motiviše da krenete na program kao i šta od programa očekujete

Za dodatne informacije pišite na vremezasebe@gmail.com.

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale pri?e i analize

Evo zašto kafu ne treba piti na prazan želudac

Prvo što uradite ujutro je da popijete kafu - na prazan želudac? Niste jedini, jer mnogi imaju tu nezdravu naviku, piše portal Zadovoljna.hr. Svi znamo da kafa na prazan želudac šteti zdravlju, a...

19.03.2018. 15:46 Zadovoljna.hr Detaljnije

Lista najskupljih i najjeftinijih plaža sveta

Luksuzni životni stil kao svoju suštinu ima uživanje u životu, odnosno najboljim iskustvima koja su vam ponuđena… Često se skupocene stvari povezuju sa uživanjem u životu, ali, ne mora uvek nešto ...

17.03.2018. 09:51 LUXLife Detaljnije

NASA: Svemir menja gene

Preliminarni rezultati iz studije NASA "Blizanci" otkrilo da se sedam odsto gena astronauta Skota Kelija nije vratilo u normalu dve godine posle njegovog povratka na Zemlju, prenosi CNN. Studija j...

16.03.2018. 14:28 FoNet Detaljnije