Facebook uveo opciju Snooze koja služi da 'utišate' neke prijatelje

18.12.2017. 16:24 N1 info 0
Fejsbuk uvodi nove opcije stalno Fejsbuk uvodi nove opcije stalno

Ako imate prijatelje na Facebooku koji vas svakodnevno bombarduju stotinama nebitnih objava, stiže rešenje koje ne znači da te ljude jednostavno izbrišete.

Iz Facebooka su krajem nedelje objavili novu opciju Snooze koja će korisnicima omogućiti da na period od mesec dana "utišaju", odnosno prestanu da prate prijatelje, brandove ili grupe.

Sa ovom opcijom, kažu u kompaniji, žele korisnicima da omoguće veću kontrolu nad sadržajem koji se prikazuje, odnosno ne prikazuje u njihovom News Feedu.

Na primer, ako vam se prijatelj upravo vratio s dugog puta i svakodnevno objavljuje veliki broj fotografija hvaleći se gde je bio ili dosađuje fotografijama novog automobila, uskoro ćete ga jednostavno moći utišati, tj. biće dovoljno stisnuti tri tačkice koje se nalaze u gornjem desnom uglu objave i, kada se pojave opcije, u njima odabrati "snooze for 30 days". Ove osobe neće znati da su "utišane" a njihove objave ponovno će početi da se pokazuju u vašem News Feedu ako isključite tu opciju.

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale vesti

Kome je osnivač Ikea ostavio svoje bogatstvo?

Osnivač kompanije Ikea Ingvar Kamprad preminuo je 27. januara. Iza sebe je ostavio najvećeg svetskog proizvođača nameštaja, tri sina i poprilično bogatstva. A možda vas zanima i ko će sve to nasle...

22.03.2018. 12:20 B92 Detaljnije