Tramp nagovestio ukidanje televizija En-Bi-Si Njuz i nekih novina jer 'izmišljaju priče'

12.10.2017. 09:26 Tanjug 0
Donald Tramp, američki predsednik Donald Tramp, američki predsednik

Američki ministar odbrane Džim Matis nazvao "potpuno lažnim" navode medija da je predsednik SAD Donald Tramp pozvao na povećanje nuklearnog arsenala te zemlje.

"Ovakva vrsta netačnog izveštavanja je neodgovorna", ocenio je Matis u sredu u saopštenju, preneo je Rojters.

En-Bi-Si njuz prethodno je javio da je Tramp rekao na sastanku sa svojim savetnicima za nacionalnu bezbednost u julu da želi da drastično uveća nuklearni arsenal SAD.

Tramp je negirao te tvrdnje na svom nalogu na Tviteru. 

"Lažne NBC vesti izmislile su priču da sam želeo 'desetostruko' uvećanje nuklearnog arsenala SAD. Čista izmišljotina, stvorena za ponižavanje. NBC=CNN!", naveo je Tramp. 

Američki predsednik je čak nagovestio mogućnost ukidanja medijskih licenci televiziji En-Bi-Si Njuz i drugim novinskim mrežama.

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale vesti

Cene nafte su u porastu

Indeksi na evropskim berzama su u blagom padu dok su na azijskim ostvareni dobici posle prošlonedeljnog rasta na Vol stritu. Solidne zarade korporacija i drugi pozitivni pokazatelji smanjili su ne...

19.02.2018. 14:14 Beta Detaljnije

Kalašnjikov postao privatna kompanija

Ruski proizvođač oružja Kalašnjikov od sada je većinski u rukama privatnih investitora, saopštila je ta kompanija, javila je agencija AFP. Državna firma Rostek (Rostec) saopštila je da je smanjila...

16.02.2018. 09:09 Detaljnije