Beograd će biti domaćin nekoliko važnih događaja i konferencija

13.03.2018. 12:25 B92 0
 Za sledeću nedelju ih ima već nekoliko zakazanih Za sledeću nedelju ih ima već nekoliko zakazanih

U narednom periodu Beograd će biti domaćin nekoliko važnih događaja i konferencija.

 Za sledeću nedelju ih ima već nekoliko zakazanih, a među prvima je Hotel Summit Beograd koji predstavlja centralno mesto okupljanja i najveći godišnji događaj za hotelsku industriju Srbije.

Održava se 22. marta 2018. godine u organizaciji InB2B media i InHotel magazina u hotelu Hyatt u Beogradu.

Tog dana počinje sa radom i Večernja akademija strateškog liderstva u prostorijama kompanije Alterna International - powered by Brian Tracy Global u Beogradu.

Akademija poslovnih veština kompanije Alterna International je međunarodna škola za poslovnu edukaciju sa sedištem u Regionalnom centru kompanije Brian Tracy Global za jugoistočnu Evropu u Beogradu. Akademija se realizuje kroz cikluse predavanja koja se drže jednom nedeljno od 18:30 do 20:30 časova, u periodu od 3 meseca (traje četrnaest nedelja).

Takođe, 22. marta kreću i Veštine javnog nastupa - dobri odnosi sa medijima.

Sigurno vam se dogodilo da treba da nastupite na nekom skupu, na sastanku sa poslovnim partnerima, u medijima, ili da posavetujete svog pretpostavljenog kako da postupi u takvim situacijama. Odgovornost da sve ispadne najbolje moguće neminovno stvara tremu, a trema se suzbija kad znate tehnike nastupa.

Od 14. aprila 2018. do 15. aprila 2018. u toku je IT LEADERSHIP – psihološki temelji upravljanja IT timovima i projektima.

Steknite menadžersko-liderske veštine i psihološko-emocionalne osnove vođenja IT timova i projekata.

A svakome ko je zainteresovan za uvoz iz Kine, ko razmišlja o samostalnom organizovanju uvoza iz Kine, pokretanju novog biznisa ili povećanju sopstvenih prihoda optimizacijom uvoznih troškova preporučujemo da poseti seminar "Uvoz iz Kine" 17. aprila. Svaki učesnik dobija komplet računovodstvenih dokumenata.

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale vesti