Brnabić: Fer je da Vučić otvara fabrike i postavi kamen temeljac

28.12.2017. 12:58 Nedeljnik 0
Ana Brnabnić, premijerka Srbije Ana Brnabnić, premijerka Srbije

Premijerka Ana Brnabić kaže da njoj ne izgleda da predsednik Vučić obavlja premijerski posao i da joj deluje fer da on otvori neku fabriku ili postavi kamen temeljac jer je uložio mnogo truda i energije da dovede neke investitore.

Premijerka u intervjuu za Nedeljnik prvi put govori o svojim političkim stremljenjima. 

"Nisam imala previše vremena da razmišljam. Iskreno, prvo sam pomislila kakav je izazov biti predsednik Vlade posle Aleksandra Vučića", rekla je za Nedeljnik.

"Bio bi svakako izazov i da je pre mene premijer bio neko ko je mnogo manje dinamičan, uticajan, sa manje autoriteta. Ali dolazak posle njega je dupli izazov. Nije bilo straha, ali bilo je malo treme", rekla je u odgovoru na pitanje da li je bila sigurna da može da radi posao premijera ili je bila uplašena.

Fer je da Vučić otvori fabriku i postavi kamen temeljac

Na pitanje da li joj on pomaže ili odmaže i da li iz inercije ili iz potrebe da sve, uključujući i nju, kontroliše, često deluje da on i dalje obavlja premijerski posao, Ana Brnabić je odgovorila: 

"Meni ne izgleda tako. Kada predsednik ode da otvori neku investiciju ili postavi kamen temeljac za neku fabriku, meni se najiskrenije čini da je to fer, jer je ovo vlada kontinuiteta i zato što je on uložio mnogo truda i energije da se neki od tih investitora dovedu. Prirodno je da on otvara fabrike ako je učestvovao u pregovorima sa tim investitorima. A čujemo se često, ponekad svaki dan, a nekad se ne čujemo po nedelju dana. Trudimo se da imamo dobru koordinaciju".

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale vesti