Evo kakvo će biti radno vreme državnih ustanova, pošta, škola, prevoza tokom praznika

09.02.2018. 13:51 Blic 0
Pošte će raditi po prazničnom rasporedu Pošte će raditi po prazničnom rasporedu

Sve što treba da završite naredne nedelje, obavite do srede 14. februara, pošto će zbog Dana državnosti, državne službe, banke, pošte, škole, vrtići... biti zatvoreni od četvrtka 15. do ponedeljka 19. februara.

Školarci koji će se u ponedeljak vratiti u klupe nakon drugog dela zimskog raspusta, imaće tako još jednu mini pauzu, predškolske ustanove, kao i opštinske i gradske službe neće raditi četiri dana, u zdravstvenim ustanovama biće organizovane dežurne službe, a skoro nigde nećete moći da platite račune ili podignete novac. Osim, naravno, na bankomatima.

Ipak, ako vam je za utehu, u šoping ćete moći kao i skoro svakog drugog dana, pošto će skoro svi supermarketi, ali i tržni centri, raditi redovno, očekujući čak i više mušterija zbog slobodnih dana. Ista situacija važi i za zelene pijace, mada je pitanje koliko će prodavaca biti na njima.

Gradski prevoz će od četvrtka do nedelje biti po vikend redu vožnje, dok će taksisti u četvrtak i petak voziti po drugoj, skupljoj tarifi.

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale vesti

Sedam godina rada Nestlé fabrike u Surčinu

Prehrambena industrija ima veliku ulogu u stvaranju prehrambenih navika, i zato je važno da osluškuje i odgovara na zahteve potrošača koji danas traže proizvode sa smanjenim udelom šećera, soli, za...

25.05.2018. 11:45 NE Detaljnije