Kompanija Delta holding poklonila stotinu novogodišnjih paketića deci iz ugroženih porodica

25.12.2017. 09:00 0
Humanitarna akcija Deda Mrazovi pomoćnici Humanitarna akcija Deda Mrazovi pomoćnici

Povodom Božićnih i Novogodišnjih praznika, Delta Holding je ove godine peti put organizovao humanitarnu akciju Deda Mrazovi pomoćnici. 

Zaposleni u kompaniji Delta holding i njihova deca pripremili su 103 paketića za decu o kojoj brinu u okviru projekta Treći roditelj, njihovu braće i sestre i decu iz projekta Jačanje porodice.

"Deda Mraz je u MINI karavanu odneo poklone u Pozorište mladih u Novom Sadu, gde su deca  zajedno sa roditeljima gledala predstavu Lepotica i zver, nakon čega im je podelio paketiće", saopšteno je iz Delta holdinga.

Projekat Treći roditelj pokrenula je Delta Fondacija 2015. godine u saradnji sa Udruženjem Putokaz iz Novog Sada. Kako bi deci obezbedili bezbrižnije detinjstvo, zaposleni Delta Holdinga  više puta godišnje pripremaju pakete sa hranom, sredstvima za higijenu, garderobom, igračkama i školskim priborom. Na taj način, njihovo angažovanje olakšava tešku materijalnu situaciju ovih socijalno ugroženih porodica, a posete porodicama i druženje sa decom stvara posebne veze i nova prijateljstva.

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale vesti