Lončar: Da je više takvih domaćina kao što su Boban i Bata Gašić, gde bi nam bio kraj

25.12.2017. 14:44 0
Zlatibor Lončar, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar zdravlja

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je, prilikom obilaska novog Kliničkog centra, da je on lično insistirao i molio Bobana Gašića, brata direktora Bezbednosno informativne agencije Bratislava Gašića, da postane predsednik Nadzornog odbora niškog Kliničkog centra.

Lončar je rekao da se radi o neplaćenoj funkciji, tako da će Gašić trošiti svoje gorivo, svoj telefon i sve. 

"Da je više takvih domaćina kao što su Boban i (Bratislav) Bata Gašić ne znam gde bi nam bio kraj", kazao je on. 

On je kazao da je insistirao da Boban Gašić bude predsednik Nadzornog odbora Kliničkog centra, zbog toga što mu je na tom mestu bio potreban čovek koji zna organizaciju i zna da radi. 

"On od 1996. godine vodi uspešno firmu i proizvodnju i zna da organizuje. Ja sam ga zamolio da pomogne oko organizacije da novi Klinički centar služi nameni i da ima dobro organizovanu tehničku službu", kazao je Lončar.

Vlada Srbije 21. decembra imenovala je Bobana Gašića za predsednika Nadzornog odbora Kliničkog centra u Nišu umesto Vesne Milenković.

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale vesti

Biografija Olivera Ivanovića

Oliver Ivanović rođen je 1953. godine u selu Rznić kod Dečana. Osnovnu i Mašinsko-tehničku školu završio je u Kosovskoj Mitrovici. Bio je pitomac Vojne akademije u Zagrebu, ali je napustio posle t...

16.01.2018. 10:55 N1 Detaljnije