Ministar Zoran Đorđević išao na miting SNS-a autom dečje ustanove

19.12.2017. 10:56 Danas, FoNet 0
Zoran Đorđević, ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, ministar za rad, boračka i socijalna pitanja

Auto koji je uništen u saobraćajnoj nezgodi koju je pre dve večeri doživeo ministar rada Zoran Đorđević, kada se vraćao sa mitinga Srpske napredne stranke, pripadao je Zavodu za vaspitanje dece i omladine iz Beograda, a ne Ministarstvu, nezvanično saznaje Danas.

Danas prenosi da su, pored Đorđevića, u kombiju bili i njegova savetnica Sanja Nikolić, pomoćnica Biljana Barošević, državni sekretari Ministarstva Srbislav Cvejić i Nenad Nerić i dvojica pripadnika jedinica Kobri, od kojih je jedan vozio.

Folksvagen namenjen za prevoz dece kupljen je u decembru prošle godine, ali nikada nije stigao u Zavod, jer je mesec dana posle toga ustupljen Ministarstvu na korišćenje, dodaje list.

U proteklih nekoliko godina, Ministarstvo je na sličan način došlo do 25 novih vozila, koja su bila namenjena socijalnim ustanovama širom Srbije.

U Ministarstvu za rad nisu mogli u ponedeljak da odgovora na pitanje Danasa u kojem je automobilu Đorđević krenuo na miting, jer nisu imali tu informaciju.

Odgovorili su potvrdno na pitanje da li se radi o službenom automobilu.


Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale vesti