Nova nagradna igra, delimo tri romana 'Kuća sećanja i zaborava' Filipa Davida

18.12.2017. 11:51 Nova ekonomija 10
"Kuca sećanja i zaborava" je jedan od najčitanijih romana "Kuca sećanja i zaborava" je jedan od najčitanijih romana

Nova ekonomija i izdavačka kuća Laguna vas nagrađuju. 

Odgovore ostavljajte u komentarima ispod ovog posta na sajtu, pod punim imenom i prezimenom, a takođe je neophodno da u komentaru ostavite i svoj email na koji možemo kontaktirati one čije komentare izaberemo kao najbolje. 

Ovom prilikom delimo vam tri romana "Kuća sećanja i zaborava" koje je napisao Filip David. 

A nagradno pitanje glasi: "Da li će biti snega za Novu godinu u Srbiji. I zašto" ;)

Knjige će dobiti najkreativniji, najoriginalniji i najzabavniji odgovori, stoga slobodno pustite mašti na volju. 

Srećno!

Komentari

  Dodaj komentar
 • Sanja Djordjevic 27.12.2017. 19:03:55

  Снега неће бити Већ ћемо сузе лити Од падања цена И прелепих жена. Неће бити у Србији снега Већ ће нама певати Брега За Нову годину и све људе наше Хајде сви уз здравицу дигнимо чаше. Срећна Нова Година свима, И вама и мени и њима.

 • Branislav Tođer 23.12.2017. 11:04:03

  Putari su već danima kod direktora BIA-e bata Gašića da čuju kakva saznanja ima ovaj svetac o snegu. Da li će se iznenaditi odgovorom u novogodišnjoj noći ili ne osaje misterija. Ministar Đorđević radi na tome da sneg ne padne jer kao i državna pomoć za treće rođeno dete u porodici nanosi težak ekonomski udarac Srbiji. Čim završi sa uništavanjem imovine dečje ustanove kreće u obračun sa snegom. Maja Gojković pokazuje masnice od prošlogodišnje pahulje i otkrva kako je lično sneg izbacila sa praga Narodne Skupštine i moli Nebojšu iz Beograda da je ovaj put bolje zaštiti. Boško Obradović poziva sve srpske tradicionalne porodice da udome mišve jer ova vlast sprema veliki nanos snega, leda iz NATO centara, a dobro je poznato da svaka čestita kuća mora imati miša nosonapadača. Vulin je za lopatu spreman. Mali je najavio da ukoliko snega ne bude, novcem poreskih obveznika kupiće se najbolji, najskuplji na celom svetu kako i dolikuje, jer su građani Srbije u takvoj mogućnosti. Ne može rasveta, jelka i Aca Lukas bez belog ukrasa. Tako da snega će biti samo je pitanje koliko će da nas košta. todjer_88@yahoo.com

 • Miljana 20.12.2017. 19:56:39

  Kako u Srbiji nikada nema dovoljno finansija, slobodnih radnih mesta, dobrih plata i penzija, valja onda biti nečega, pa makar to bio i sneg za Novu godinu!

 • Milic Aleksandar 20.12.2017. 12:32:33

  Na konferenciji za stampu predsednik drzave je izjavo da se ocekuju obilne padavine, u izjavi stoji da je u saradnji sa MMF-om i Svetskom bankom dogovoreno 30-40cm snega po metru kvadratnom, to su najvece padavine, mogu slobodno reci rekordne u novijoj istoriji na se prosperitetne drzave. Sneg koji smo obezbedili za gradjane nije neki sneg druge, trece kategorije, iz tamo nekih Sibira. Sneg koji smo obezbedili nasim gradjanima je najfiniji i najbelji sneg koji su ikada videli. Predsednik se jos jednom zahvalio gradjanima na stpljenju i porucio im je da u miru i blagostanju provedi praznike sa porukom da za dve, maksimalno tri godine ce ziveti bolje.

 • Subotin Slavica 19.12.2017. 09:28:54

  Neće biti snega za Novogodišnju noć kažu meterolozi kriza i nestašica snega ali krize nema za Novogodisnju noć na trgovima ,najavljuju dva dana žurke ispred Skupštine sa sa mnogo iznenadjenja.Možda predsednik izadje u ponoć da odbrojava jer on svugde stigne!

 • Igor 19.12.2017. 08:52:27

  Biće snega, i to više nego prethodnih godina. Mi ćemo vam omogućiti da imate sneg i to nas razlikuje od onih pre nas koji umesto da rade, kao što mi radimo, svaki dan, marljivo i samopregorno, nisu radili ništa. Nisu mogli da obezbede sneg, a da ne pričamo o osvetljenju, ukrasima i velikom broju turista iz Bugarske koji će doći za Novu godinu da bi slika Beograda bila kompletna. A ako snega ipak ne bude, to može samo da bude posledica delovanja stranih sila i onih koji mrze Srbiju i ne žele dobro ovom narodu, Hvala

 • Slavica Subotin 18.12.2017. 17:38:21

  Predsednik je obećao da neće biti snega jer se spremaju velike žurke ispred Skupštine za Novogodišnju noć i trajaće dva dana,biće mnogo iznenadjenja a imena izvodjača još uvek nepoznati?

 • Dragan Vitorovic 18.12.2017. 13:34:56

  Zbog poboljsanja kreditnog rejtinga Srbije, snegu ce biti stavljeno na raspolaganje tri milijarde pahulja specijalnog prava padanja, a na snegu je da takvu mogucnost iskoristi ili ne iskoristi, u zavisnosti od hidrometeoroloskih i makro kretanja na globalnom nivou. vithorupwork@gmail.com

 • Zoka 18.12.2017. 12:54:51

  Neće. Odavno nema Tita da naredi da padne!

 • Stefan 18.12.2017. 12:00:58

  Neče biti snega ove godine jer je Deda mraz popio otrov u Hagu

Ostale vesti