NSZ pozvala nezaposlene na Sajam zapošljavanja i praksi

14.02.2018. 12:20 Beta 0
Nacionalna služba za zapošljavanje Nacionalna služba za zapošljavanje

Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala za grad Beograd, pozvala je nezaposlene građane na Beogradski sajam zapošljavanja i praksi.

Sajam će se održati 21. februara u Domu omladine u Beogradu, od 10 do 16 sati.

Kako je najavljeno, ponudu slobodnih poslova predstaviće više od 110 firmi, kojima je potrebno više od 3.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija.

Svi koji su u potrazi za poslom moći će na sajmu da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoje radne biografije (CV), a na štandu Nacionalne službe zainteresovani će moći da dobiju informacije o programima za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

U okviru pratećeg sajamskog programa, u bioskopskoj sali Doma omladine će od 11 do 15.30 biti organizovana radionica "Znanjem do cilja", namenjena budućim preduzetnicima koji planiraju pokretanje privatnog biznisa, dok će u Maloj sali od 12 do 13 časova biti organizovana prezentacija aktuelnih javnih poziva NSZ za ovu godinu.

Organizatori Beogradskog sajma zapošljavanja i praksi su Skupština grada Beograda, beogradska Filijala NSZ i Privredna komora Srbije - Privredna komora Beograda.

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale vesti

Sedam godina rada Nestlé fabrike u Surčinu

Prehrambena industrija ima veliku ulogu u stvaranju prehrambenih navika, i zato je važno da osluškuje i odgovara na zahteve potrošača koji danas traže proizvode sa smanjenim udelom šećera, soli, za...

25.05.2018. 11:45 NE Detaljnije