Vlasnik preduzeća Union MZ častio svoje zaposlene povodom 25 godina rada

28.12.2017. 14:10 Večernje novosti 0
Nagradio novčano sve zaposlene koji svakodnevno doprinose firmi svojim radom Nagradio novčano sve zaposlene koji svakodnevno doprinose firmi svojim radom

Zvonko Milenković, vlasnik preduzeća Union MZ iz Požarevca, povodom obeležavanja 25 godina rada preduzeća, zaposlenima je poklonio četiri miliona dinara.

Radnici sa dužim stažom dobili su po 8.000, a onima koji rade manje od godinu dana isplaćeno je po 700 dinara za svaki mesec proveden u firmi.

"Veliki je uspeh obeležiti 25 godina rada u vremenu tranzicije i time se malo koji privredni subjekt može pohvaliti. Mi smo to uspeli uz pomoć zaposlenih, koje smatramo članovima naše velike proizvodno-trgovinske porodice. Odlukom o nagrađivanju želeli smo da pokažemo poštovanje rukovodstva prema svakom od blizu 500 zaposlenih koji sopstvenim angažovanjem dokazuju privrženost Unionu", kaže Milenković. 

Porodična firma Union MZ jedna je od najuspešnijih ne samo u Požarevcu i Braničevskom okrugu, već i u Srbiji, o čemu svedoče četvrt veka postojanja i rezultati poslovanja. 

Bavi se trgovinom na veliko i malo robe široke potrošnje, tovom svinja i brojlera, proizvodnjom mesa i proizvoda od mesa, proizvodnjom priplodnih jaja i jednodnevnih pilića i proizvodnjom hleba i peciva. 

Osim po uspešnom poslovanju, ovo preduzeće poznato je i po svom humanitarnom delovanju. Jedna od najvećih donacija bila je u maju 2014. godine, kad je Union MZ poklonio pakete mesa, u vrednosti od milion dinara, za sve ugrožene od poplava i klizišta na području cele Srbije, pišu Večernje novosti.

Komentari

  Dodaj komentar
  • Nema komentara

Ostale vesti