Eliksir grupa donirala knjige u vrednosti od 100.000 dinara

  • 18.10.2017

  • 13:59

  • B92

  • 0

Povodom Sajma knjiga i akcije izdavačke kuće Samizdata B92, Eliksir Grupa donirala je bibliotekama u Šapcu i Negotinu, opštinama u kojima ima svoje fabrike, knjige u vrednosti od 100.000 dinara kako bi povećali bibliotečki fond, i dostupnost knjiga građanima.

Kao kompanija koja je lider u društveno odgovornom poslovanju i aktivnostima, kao i u humanitarnim donacijama, Eliksir nastoji da podrži brojne kulturne manifestacije i institucije u sredinama u kojima ima svoje pogone, između ostalog, i na nacionalnom nivou, uključujući se u edukativne akcije kakva je Bitka za znanje. 

"Pomažemo siromašne i kroz narodne kuhinje ili svakodnevnu dostavu hrane preko organizacije Humano srce Šapca, ali želimo da pomognemo i kada je reč o neophodnoj 'duhovnoj hrani' koja je takođe potrebna građanima, ali je sve manje dostupna velikom delu populacije. Pomažući biblioteke, pomažemo i dostupnost kulturnih i edukativnih sadržaja građanima Srbije. Eliksir Grupa nastoji da. svoj poslovni uspeh zasnovan na visokim društveno odgovornim standardima, podeli ne samo sa svojim zaposlenima već i širom zajednicom", rekla je Zorica Popović, direktorka Eliksir grupe.

pošaljite komentar

Nema komentara