Spektakularan restoran na snežnom vrhu Solden u Austriji jedan od najpopularnijih na svetu

  • 03.02.2018

  • 11:02

  • Tekst i foto: LUFLife, BeautifulLife

  • 1 komentar

Na 3000 hiljade metara visoko iznad zemlje, na snežnom vrhu Solden u tirolskim Alpima u Austriji, nalazi se verovatno najpopularniji restoran, prenosi LUXLife.

Iako je restoran prepoznatljiv po filmu Spektar o Džejms Bondu u kom glumi Danijel Krejg, ovaj restoran je slavan po hrani.

Ice Q Mountain restoran je u pomenutom filmu glumio futurističku bolnicu, baš zbog svog spektakularnog i zapanjujućeg izgleda. Međutim, nema boljeg mesta od ovog restorana za kompletan gurmanski obrok uz čašicu martinija.

Alpi2

Enterijer je kompletno ograđen staklom i nudi beskonačan pogled na snežno okruženje, dok uživate u zalogajima vrhunske kuhinje i konzumirate njihovo vino.

Meni restorana vešto je kreiran od strane glavnog šefa kuhinje, Patrika Šnedla. Pored izuzetnih specijaliteta Haute kuhinje, restoran je neophodno videti budući da je pravo remek delo savremene arhitekture i dizajna.

Jednostavan, sjajan spektakularan, deluje  kao brilijant okružen snežnim padinama.

Alpi3

pošaljite komentar

1 komentar

  • Milan Kosanovic

    Pokusavam vec nekoliko dana da nadjem cenovnik ali nikako. Da li neko zna koliko je npr casa Pino 3000? Tamo sam za tri nedelje pa da imam info....