Vesti iz sveta

17.09.2015. 17:40

Poslovni dnevnik

Autor: Nova Ekonomija

Crna Gora: I najskuplji apartmani bili bukirani tokom sezone

Na Svetom Stefanu i u Vili Miločer na Crnogorskom primorju zabeležili su rekordnu posetu gostiju i sezonu.
Čak i najskuplji apartman na Svetom Stefanu, gde noćenje na vrhuncu sezone košta 4.200 evra, bio je popunjen je od 15. maja do 15. septembra.
Preostalih desetak dana septembra i u maju cena tog apartmana je nešto jeftinija i iznosi 3.000 evra, rekao je za „Pobjedu“ Kevin Bruk, generalni menadžer kompanije Aman Sveti Stefan. 
„Finansijski rezultati su vrlo dobri, nadmašili smo očekivanja tako da je ova godina bila uspešna za nas. Prvog oktobra zatvaramo ostrvo i nadamo se da ćemo u Vili Miločer uspešno provesti zimu“, rekao je Bruk. 
Aman ima 50 soba na Svetom Stefanu, osam u Vili Miločer, šest restorana, tri plaže i spa centar. Sobe su podeljene u devet kategorija, zavisno od veličine i smeštaja, jer je svaka kuća različita. 
Tako je raspon cena od 1.000 do 4.200 evra. Za 20 evra po osobi može se obići ostrvo dva puta dnevno, može se zakazati i večera, ali sa rezervacijama zbog ograničenog prostora. Na Svetom Stefanu 90 odsto radnika je iz Crne Gore.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Da li je novinar sam smislio ili mu je neko rekao da se kupci ne oslanjaju na informacije od posrednika.Tačne i istinite informacije daju RGZ,advokati i Beležnici elita poštenja i istine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.