Dankan Nejsmit novi direktor Er Srbije

  • 25.12.2017

  • 16:47

  • B92

  • 0

Avio-kompanija Er Srbija saopštila je da je prvi čovek Dane Kondić podneo ostavku iz ličnih razloga, a na toj funkciji naslediće ga Dankan Nejsmit.

Kako se navodi u saopštenju, Kondić je posle više od četiri godine uspešnog rada doneo odluku da se povuče sa funkcije generalnog direktora iz ličnih razloga.

Dankan Nejsmit trenutno obavlja funkciju izvršnog direktora za finansije i transformaciju poslovanja, imenovan je za vršioca dužnosti generalnog direktora u prelaznom periodu, u kome će avio-kompanija doneti odluku o trajnom rešenju za ovu poziciju. Nejsmit ima više od 12 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u avio-kompanijama. 

U skladu sa planom tranzicije na rukovodećoj poziciji, Nejsmit će odmah i u potpunosti preuzeti sve upravljačke odgovornosti, a period primopredaje dužnosti će se nastaviti do kraja januara 2018. godine, do kada će Kondić raditi u Er Srbiji, navodi se u saopštenju. 

"U ime Nadzornog odbora i u svoje lično ime, želim da zahvalim Danetu Kondiću, čiji je mandat obeležen značajnim dostignućima i pozitivnim promenama, kao što su proširenje naše mreže destinacija, u kojoj se sada nalazi i Njujork, unapređenje proizvoda i usluga, uvođenje moderne flote i poboljšanje finansijskih rezultata", izjavio je predsednik Nadzornog odbora avio-kompanije Er Srbija i gradonačelnik Beograda Siniša Mali. 

pošaljite komentar

Nema komentara