Vesti iz zemlje

19.07.2016. 15:25

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

‘Erste banka’ otvorila tri nove Ekspres ekspoziture u Beogradu

Mreža Erste Banke proširena je u julu mesecu sa tri nove Ekspres ekspoziture u Beogradu. Ekspres ekspoziture nalaze se na adresama Vojvode Stepe 162, Bulevar kralja Aleksandra 314 i Marka Oreškovića 27.

Zorana Aleksić, direktorka sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste Banci rekla je da će se nastaviti sa otvaranjem novih ekspozitura:

„Nastavljamo sa širenjem broja poslovnica, kako bismo klijentima omogućili neposredan kontakt i bili uvek blizu i dostupni. Važno nam je da imamo više lokacija i tako naše proizvode i usluge dodatno približimo građanima. I pored poboljšavanja funkcionalnosti elektronskog i mobilnog bankarstva, na kojima konstantno radimo, želimo da stavimo akcenat i na lični kontakt i savetodavnu ulogu“, rekla je Zorana Aleksić.

Klijenti će u Ekspres ekspoziturama biti u prilici da obavljaju najčešće poslove, poput gotovinskih transakcija, podnošenja zahteva za otvaranje tekućih računa, kao i podizanja čekova. Takođe, moći će da dobiju sve informacije u vezi sa gotovinskim i kreditima za refinansiranje, dozvoljenim minusom i debitnim i kreditnim karticama. 

Pravna lica u ekspoziturama mogu da otvore račune, dobiju neophodne informacije u vezi sa kreditnim proizvodima, kao i da obavljaju platni promet. 

Sve tri Ekspres ekspoziture imaju bankomate.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.