Vesti iz zemlje

04.04.2018. 14:53

B92

Autor: Nova Ekonomija

Gradska inspekcija oduzela na aerodromu ‘Nikola Tesla’ vozilo divljem taksisti

Gradska inspekcija oduzela je na aerodromu ”Nikola Tesla” vozilo divljem taksisti, koji nije registrovan za taksi prevoz.

Kako se navodi u saopštenju gradske uprave, inspektor drumskog saobraćaja Sekretarijata za inspekcijske poslove izvršio je na poziv Komunalne policije vanredni inspekcijski nadzor na Aerodromu „Nikola Tesla” i oduzeo vozilo marke „reno megan senik” od osobe koje nije registrovana za taksi prevoz.

Kako je navela Sonja Podunavac, sekretarka za inspekcijske poslove, ovo je peto oduzeto vozilo od osoba neregistrovanih za taksi prevoz u 2018. godini.

Prema njenim rečima, oduzeto vozilo je sa registarskom „TH” oznakom i u vlasništvu je registrovanog taksi preduzetnika sa teritorije opštine Čačak, pa će ovaj sekretarijat po hitnom postupku podneti zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv neregistrovane osobe i protiv taksi preduzetnika.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.