Maja Bađin Georgijević, rukovodilac korporativnih poslova i komunikacija u kompaniji Mlekara Šabac

Stroga, ali pravična

Ne mogu da kažem da svi vole moj stil, ali mene lično od detinjstva do danas vode napred – red, rad i disciplina

Šta biste rekli ako bi trebalo da definišete svoj poslovni stil?

Moj poslovni stil bi se mogao opisati kao zreo, profesionalan, izražajan i komunikativan, slobodouman, samouveren, jak i stabilan, strog, ali pravičan. Verujem da bi ga ovako opisali i svi oni sa kojima sam imala priliku da sarađujem. To je ogledalo posla kojim se bavim i koji mi je dao veliku širinu spoznaje.

Da li mislite da je stil urođen ili može da se izgradi?

Lični stil je ono što svi posedujemo, samo je pitanje da li ćete ga i u kom pravcu razvijati. Imati stila znači ne upasti u zamku „modernog“ po svaku cenu. Stil je oblačenje i držanje na način koji najbolje izražava vaše urođeno dostojanstvo i otkriva jedinstvenu lepotu i tela i duše koju posedujete kao neponovljiva osoba. Poslovni stil ide rame uz rame sa njim i verujem da se poslovni ne može mnogo razlikovati od ličnog stila, koji je ujedno i derivat svih stečenih iskustava i znanja.

Lekcija koju ste zapamtili za ceo život?

Veruj u sebe, uvek.

Kako biste definisali svoj stil rukovođenja?

Biću iskrena – kao direktan. Ne okolišam da projekat vodim tako da svako zna šta se od njega očekuje, koja je svrha posla, njegov cilj i rok. Moja očekivanja su uvek visoka, kako u odnosu na sebe, tako i prema svim ljudima sa kojima radim. Ne mogu da kažem da svi vole ovaj stil, ali mene lično od detinjstva do danas vode napred – red, rad i disciplina.

Za koju odevnu kombinaciju, ponašanje, odluku biste rekli – ovo nikad?

Poštujem različitost, ali je ne odobravam tamo gde joj nije mesto i zato volim da unapred znam pravila, šta mogu da očekujem i kako prema tome treba da se upravljam – posebno kada je reč o poslovnom kontekstu.  


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.