50.000 paketića podeljeno bebama u porodilištima Srbije

Appello

U porodilištu u Vršcu uručen je 50.000-ti poklon paketić majci novorođene bebe, u okviru akcije "Taši Taši" koja mladim majkama u 98% porodilišta u Srbiji obezbeđuje poklon pakete za njihove bebe.

Uručenjem pedesetohiljaditog paketića i zvanično je zaokružena prva godina postojanja akcije "Taši Taši" koja se sprovodi u 52 od ukupno 53 državna porodilišta, i u privatnom porodilištu Bel Medic.

Sadržaj paketa je promenljivog karaktera, a uglavnom se sastoji od proizvode namenjenih bebama, mamama i uopšte mladoj porodici, kao i vaučera i/ili kupona sa popustima za proizvode i usluge. Poklone koji se nalaze u paketu obezbeđuju kompanije-sponzori ove akcije.

Čitavu akciju sprovodi kompanija Appello iz Beograda, a projekat je zaživeo zahvaljujući razumevanju i autoritetu prof. Dr Slavice Đukić Dejanović i Ministarstvu zdravlja koje je omogućilo saradnju sa državnim porodilištima.

Kompanija Appello je pokrenula projekat "Taši Taši" sa ciljem da obuhvati celokupnu populaciju porodilja u Srbiji, i ponudi im kvalitetne informacije o značaju dojenja, o proizvodima i uslugama koje im mogu koristiti u periodu posle porođaja,kao i da ih obraduje malim znakom pažnje.  Istovremeno, ova akcija pomaže i kompanijama da se obrate majkama u trenutku kada su im najpotrebnije, i da i na taj način pokažu svoju društvenu odgovornost.


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.