Henkel uručio donaciju Kruševačkoj bolnici

Henkel

Kompanija Henkel Srbija donirala je sredstva za higijenu i zaštitnu opremu bolnici u Kruševcu sa ciljem da pruži podršku u borbi protiv koronavirusa. Kruševačkoj bolnici uručeno je 320 komada (688 kilograma) Merix praškastog deterdženta, 1.260 komada (676 kilograma) Mer tečnog deterdženta za sudove, kao i 2.000 pamučnih zaštitnih maski kako bi se pacijentima i lekarima omogućili što bolji uslovi, a u narednim danima Henkel će ovoj zdravstvenoj ustanovi isporučiti i 500 vizira, koji su sastavni deo zaštitne opreme medicinskih radnika.

„Kao odgovorna kompanija znamo da je pomoć u ovakvo teškoj situaciji od velikog značaja i verujemo da će naša donacija Opštoj bolnici u Kruševcu biti podstrek i za druge, jer je svaki vid pomoći trenutno veoma dragocen“, istakli su u kompaniji Henkel Srbija.

Kompanija Henkel će i u narednom periodu nastaviti da pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija, a kako je na zdravstvenim ustanovama trenutno najveći teret zbog pandemije izazvane virusom COVID-19, one su svakako na listi prioriteta.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.