Supernova donirala 3.000 punjača privremenoj bolnici na Sajmu

Supernova

U želji da građanima koji se bore sa korona virusom olakšamo boravak u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu, kablovski operator Supernova, zajedno sa kompanijama Roaming Networks i Enetel Solutions, donirao je ukupno 3.000 eksternih punjača, po jedan uz svaki ležaj. Donacija je realizovana u saradnji sa Crvenim krstom i gradskim kriznim štabom, a ovakva vrsta pomoći omogućiće građanima koji privremeno borave u bolnici na Beogradskom sajmu da nesmetano koriste mobilne telefone i ostale elektronske uređaje tokom svog lečenja. 

Želja nam je da ovim građanima omogućimo, da pre svega, budu u kontaktu sa svojim porodicama i prijateljima, kao i da neometano koriste svoje mobilne uređaje za zabavu i ostale aktivnosti, kako bi im vreme što pre prošlo. 

Kao društveno odgovorne kompanije apelujemo na sve građane da se zarad očuvanja sopstvenog, ali i tuđeg zdravlja, striktno pridržavaju saveta i instrukcija koje svakodnevno dolaze od strane nadležnih institucija.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (1)

  • Maksimilian

    Možda bi Supernova mogla da donira internet, koji nije 10x sporiji od ugovorene brzine, svojim korisnicima?! Šta kažu na to? Ma jok... bitno je da se oni kriju iza RATEL-a, a to što nisu obezbedili svoju osnovnu uslugu korisnicima koji internet redovno PLAĆAJU, to nikom ništa. Izgovor o velikom broju korisnika je glupost. Valjda prvo obezbediš infrastukturu, pa tek onda korisnike?! Kod nas sve naopako.