2022

06.06.2022. 09:51

Apatinska pivara

Autor: Nova Ekonomija

Apatinska pivara obeležila dan zaštite životne sredine sadnjom stabala kanadskog javora na Ušću

Foto: Apatinska pivara

2022

06.06.2022. 09:51

 Raskošna stabla kanadskog javora posadili su danas, na Svetski dan zaštite životne sredine, zaposleni u Apatinskoj pivari. Šetalište kod Ušća, na prostoru kod Muzeja savremene umetnosti postalo je bogatije za nova stabla čije će krošnje pleniti svojom prepoznatljivom bakarno crvenom bojom.

Zaposleni u Apatinskoj pivari su na događaj koji je organizovala Privredna komora Srbije uz podršku organizacije “Posadi svoj hlad” i drugih odgovornih kompanija i organizacija došli biciklama i time upotpunili poruku koju žele da prenesu u cilju očuvanja životne sredine. 

“Apatinska pivara zaista brine o zaštiti životne sredine i u kontinuitetu i planski sprovodi niz aktivnosti koje podržavaju zelenu tranziciju i održivu budućnost. Danas smo biciklama došli da posadimo stabla i ponosni smo što nastavljamo tradiciju saradnje sa organizacijom Posadi svoj hlad i PKS. Očekujte niz projekata s naše strane do kraja godine koji takođe konkretno utiču na povećanje iskorišćenja zelene energije i poštovanja principa cirkularne ekonomije”, najavila je Slobodanka Cucić, menadžer za pravne i korporativne poslove Apatinske pivare.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.