Čika lampe od vodovodnih cevi (VIDEO)

Nova ekonomija

Ana i Denis su mladi bračni par, a za sebe kažu da su spoj praktičnog i kreativnog. Valjda je tako nastao brend lampi "Industry čika". A možda i u kafani nedaleko od šumarka gde oni žive, jer se tamo okupljaju sve te čike, prema priči ovog brenda.

"Napravili smo prvo za sebe, a onda i za naše prijatelje i članove porodice. Želeli smo da lampe izgledaju kao oni, pa je tako neko pecaroš, neko bajker, a neko ljubitelj knjiga", objašnjava Denis Kočan, idejni tvorac unikatnih lampi.Iako nisu vodoinstalateri, cevi im, na neki način, jesu uža specijalnost.

Sve rade zajedno, podele posla, kažu, nema. 

"Zajedno osmišljavamo kako će lampa da izgleda, a to pre svega zahvaljujući onome po kome je pravimo, zatim biramo sijalicu. Napomenula bih da svako može da dobije unikatnu lampu od nas, a planiramo i serijsku proizvodnju", kaže Ana Kočan, kreativni deo tima "Industry čika".


Iako su iz humanih razloga ušli u celu biznis priču, veruju da će njihove "čike" postati svetski poznati. "Tete" planiraju za sledeću sezonu.

"Krenuli smo da pravimo lampe kako bismo ih postavljali na aukcije i novac poklanjali za lečenje. Planiramo da i lampu - srce poklonimo i sav novac doniramo. Lampu bismo nazvali po detetu koje bi novac dobilo", rekli su nam Denis i Ana.


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (5)

 • Dalibor

  Nema sta originalno kao kad bi ja sad izmislio sat

 • Marija

  Bas je zanimljivo :) Tako neku sijalicu sam ja uzela skoro edison xenonlight, retro a zanimljivo i nesvakidasnje.

 • Kum

  Čiča Gliša lampe

 • Kolega serviser

  Pa "cika" kao coveculjak

 • gigatrend

  A šta tačno znači "Čika lampe od vodovodnih cevi"?

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.