Foto: Promo

IKEA predstavila FREKVENS limitiranu kolekciju za žurke

Foto: Promo
IKEA je predstavila novu ograničenu kolekciju rasvete, audio opreme i asesoara za žurke pod imenom FREKVENS, koja je već dobila Red Dot Award za dizajn proizvoda. 

Srž kolekcije čine prenosni muzički zvučnici, koji se lako mogu ukomponovati u sistem ozvučenja, praćeni LED rasvetom i reflektorima, kao ostalim potrepštinama za žurke, poput vodootpornih navlaka za jastučiće i modularnog posuđa za posluživanje hrane

FREKVENS je rezultat saradnje kompanije IKEA sa dizajnerima, inženjerima i programerima kompanije Teenage Engineering iz Stokholma.

"Ova kolekcija donosi nešto novo u kompaniju IKEA, jer joj je u fokusu zvuk i uključuje jednostavnu Bluetooth tehnologiju. Kompatibilnost elemenata i razne mogućnosti njihovog slaganja omogućavaju ljudima da kreiraju sopstvenu kombinaciju za odličnu zabavu, bilo gde u vašem domu ili van njega. Bonus ove razigrane kolekcije je što uključuje sve ostale stvari koje su vam potrebne da biste organizovali žurku", kazao je Mikael Nikolić, lider odeljenja kreativnog dizajna u kompaniji IKEA .

Kolekcija će biti dostupna u robnoj kući IKEA i onlajn tokom ograničenog perioda, a počev od februara. Cene proizvoda kreću se od 500 dinara za navlaku za jastuče, 1.000 dinara za proizvode kao što su šolje i torbe, do 8.000 dinara za zvučnik. 

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara