Od rijalitija napravio društvenu igru (VIDEO)

Nova ekonomija

Predragu Plavšiću oduvek su zanimljive društvene igre. Kada je “prešao” sve koje postoje, odlučio je da napravi svoju. I tako je nastala firma “Kockica je bačena” koja stvara društvene igre.

“Pored igre “Prodato!”, napravio sam još nekoliko, a za sada su u fazi ‘testiranja’ kako budući igrači ne bi mogli brzo da pronađu strategiju za pobedu. Ako se to desi, onda igra ubrzo postaje besmislena”, objašnjava Predrag.

On je po zanimanju profesor fizičkog, ali ga edukacija kroz društvene igre ipak više zanima. Da je u ovom biznisu ozbiljan, govori i to da je nedavno registrovao i firmu. Zanimalo nas je kako uopšte nastaju društvene igre, a njegovu biznis priču pogledajte ovde:

Predrag nam je rekao da uskoro planira da ponudi kompanijama u Srbiji da se reklamiraju pomoću društvene igre inspirisane delatnošću kojom se bave, što predstavlja jedinstveni vid reklame. 


Ovo je još jedan primer kako je hobi postao biznis i to u jako kratkom toku jer, prema Predragovim rečima, na ideju da osnuje firmu i napravi prvu igricu došao je pre svega sedam meseci. 

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.