Zbog nje IT-evci ne jedu šećer (Video)

Nova ekonomija/Dimitrije Gašić

Već deceniju i duže, Olivera Čukić iz Beograda pravi sirove slatkiše i slaniše. Ideju je dobila od jedne Ruskinje, ali je usput i sama smišljala nove proizvode u njenoj biljnoj poslastičarnici, detaljnije u videu ispod.

"Ljudi uglavnom ne veruju da to može da bude i slatko i ukusno, a od sirovih zdravih namirnica. Kada jednom probaju, uvek se vraćaju", objašnjava Olivera.

Trener koji teretane šalje u istoriju

Sve više ljudi, nažalost, oboleva od raznih bolesti i prinuđeno je da promeni način ishrane. Kada do toga dođe, odlaze u "Raw kitchen Beograd" po ukusne obroke.

"Pored standardnih proizvoda, pravim i specijalne torte i obroke za one kojima je izbor namirnica sveden na minimum. Nekada je izazov za mene ogroman, ali uspevam da odgovorim na izazove".

"Pozvala me je majka deteta alergičnog na vodu. Nikada nije slavio rođendan uz tortu. Uspela sam da je napravim nekako  i najveća nagrada je bila sreća deteta što prvi put u životu ima svoju tortu!"

U Oliverinoj kuhinji pripremaju se i sastojci za pripremu sirovih kolača i torti. Puter, čokolada i ostali sastojci koje smo probali, identičnog su ukusa kao i bilo koji puter i čokolada. Saznali smo da pokreće i sirovu kozmetičku liniju.

Pogledajte ceo Biznis stori:

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara