BIG Boost - Online edukacija

BIG Boost je online prostor za edukaciju i bustovanje znanja iza kojeg stoji iskusni tim koji je okupila Business Info Group (BIG). Otvoren je  za sve menadžere, zaposlene, predstavnike državnih i stranih institucija, novinare, nezaposlene i studente u Srbiji i regionu koji žele da nauče i bustuju svoje znanje i veštine u oblasti komunikacija u javnom prostoru, medija i ekonomskog novinarstva.

 Sa jedne strane, višegodišnje iskustvo u organizovanju offline treninga i obuka, i pandemija kovid-19 sa druge strane, podstakli su nas kao kompaniju da bustujemo taj segment digitalnog poslovanja. Time smo prva medijska kompanija u Srbiji, a i šire na istom govornom području, koja će ponuditi tržištu prave online kurseve na Moodle platformi, i koje korisnici mogu da prate svojim tempom.

Kod nas niste Zoom crna kockica.

Vizija

Naša vizija je da postanemo vodeća kompanija u Srbiji i šire u regionu koja organizuje online kurseve u oblasti PR-a i komunikacija u javnom prostoru, kako i ekonomskog novinarstva i medija. Već smo prepoznati u biznis zajednici i među studentima kao stručnjaci u polju offline treninga.

bigboost vizija

Misija

Naša misija je da doprinesemo razvoju online kurseva na tri polja:

  • Pomažemo poslovnim ljudima da bustuju svoje kompetencije i komunukcione veštine koje su im potrebne za posao i napredovanje u karijeri.
  • Pomažemo studentima kroz besplatne kurseve da bustuju kompetencije i unaprede soft veštine koje su im potrebne za tržište rada i početak karijere.
  • Pomažemo mladim novinarima da steknu konkretno praktično znanje iz novinarstva uopšte kao i ekonomskog novinarstva. Time, ne samo da doprinosimo i bustujemo njihove profesionalne karijere, već i bustujemo kvalitet izveštavanja u medijima, i poverenje u medije.

Cilj

Naš cilj je da dosadašnje desetogodišnje iskustvo u offline medijskim obukama proširimo na online kurseve. Time bismo bustovali krug klijenata i mladih koji žele da pohađaju naše obuke, ali im prepreku predstavlja putovanje i fizičko prisustvo u učionici.

Vrednosti

Big Boost je u potpunosti u skladu sa vrednostima naše kompanije: obrazovanje, kontinuirano učenje i usavršavanje, stručnost, profesionalizam i radna etika.

Naša institucija

Business Info Group (BIG), osnivač online obuka Big Boost i vlasnik brenda Boost, je vodeća medijska kuća u Srbiji u oblasti ekonomskog novinarstva koja u svom delokrugu rada ima širok spektar delatnosti iz oblasti izdavaštva, TV produkcije, on line medija, organizacije medijskih obuka, poslovnog konsaltinga i organizacije događaja.

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.