Odnosi sa medijima

Početak kursa: Početak prijava: Kraj prijava: Cena
15.05.2022 00:00 01.05.2022 00:00 10.05.2022 16:00 6.000,00 RSD + PDV

Zašto kurs odnosa sa medijima i praktičnog PR-a?

Kompanije svakodnevno pokušavaju da dođu do medija i da plasiraju svoje informacije koje su bitne za njihovo poslovanje. Većina angažuje PR agencije da te informacije plasiraju umesto njih. Mediji, sa druge strane, svakodnevna nastojanja PR-a da plasiraju korporativne vesti doživljavaju kao pritisak, besplatni marketing ili jednostavno kao pokušaj da se dosadne i nebitne vesti svakodnevno objavljuju.

Ne sporeći da PR u suštini neretko jeste znatno jeftiniji način za kompanijski marketing, što mediji ne žele da objavljuju jer to smatraju poslovnim odnosom, često se i potencijalno zanimljive vesti ne mogu plasirati u medije zato što nisu uzeta u obzir i ispunjena osnovna pravila komunikacije sa medijima.

Zbog toga kompanije i institucije i njihovi menadžeri, kao i sami menadžeri u PR agencijama, treba da savladaju osnovna pravila u komunikaciji sa medijima, od upoznavanja, preko održavanja kontakata, do osmišljavanja i pisanja sadržaja koji će ponuditi medijima.


Za kompanije smo pripremili dodatnu ponudu: ukoliko se prijavite na naš napredni kurs "Odnosi sa medijima i praktični PR" uživo sa predavačima, u paketu dobijate i pet online kurseva, a detaljnu ponudu možete pogledati OVDE

Za više informacija možete se obratiti našem na marketing@big.co.rsNovu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.