Držite se ljudi koji vas inspirišu po svaku cenu

Impacthub Beograd

EPIZODA 21: Ruža Ilić

U današnjoj epizodi podkasta "StartUP - Put uspeha" imaćete priliku da čujete naš razgovor sa Ružom Ilić!

Ruža je biznis developer-ka sportske platforme "Sportifico" i liderka naše WE Founders zajednice. Ovu sjajnu devojku imali smo prilike da ugostimo na našem prvom WE Founders Meetup-u!

Ono što je Ružina misija jeste da menja uslove rada za žene u sportu. A to je bila samo jedna od tema o kojoj smo razgovarali sa njom.

U 21. epizodi podkasta "StartUP - Put uspeha" čućete više o liderskim veštinama koje su potrebne za vođenje jednog startapa. Veštinama koje je Ruža morala da razvije i kako je to uradila. Kako ih danas nadograđuje i koji su njeni saveti i pouke vama. Poslušajte još i koji mentori u životu, u poslu i na putu uspeha.

**Ovaj podkast vodila je osnivačica "When SHE Leads" - Tatjana Obradović Tošić!

Pozivamo vas da nam se pridružite u petak, 27. decembra u Makedonskoj 21 na poslednjem networking druženju u ovoj godini! Ovom prilikom liderke WE Founders zajednice podeliće sa vama svoje planove za narednu godinu. Više o tome pročitajte OVDE i javite nam da li dolazite OVDE!

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, Linkedin, Instagram), slušajte i pripremite se - jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara