ExtraOrdinary Tuesday: Nema više prodavanja magle

Foto: Impact Hub

Impact Hab Beograd pokrenuo je seriju razgovora usmerenih na prevazilaženje trenutne krize, u kojima analizira njen uticaj na celokupan IT sektor. Neka od pitanja na koja će biti ponuđeni odgovori tokom predstojećih "ExtraOrdinary Tuesday" diskusija su:

  • Šta se dešava sa našim prihodima?
  • Šta su svakodnevne taktike koje možemo da primenimo da skrpimo kraj s krajem?
  • Šta su rezerve na koje možemo da se oslonimo?
  • Ko su partneri sa kojima zajedno izlazimo iz cele ove situacije?
  • Kako možemo da naše kupce držimo zainteresovanim i povezanim sa što manjim investicijama kako bi kroz par meseci krerali veću vrednost i još bolje konverzije nego ranije?

U prvoj epizodi "ExtraOrdinary Tuesday" gost je Nemanja Čedomirović, suosnivač kompanije GrowIT.

PRVI PODCAST/WEBINAR DOSTUPAN JE OVDE

GrowIT je tim Agile stručnjaka koji pomaže kompanijama da dostignu svoj pun potencijal. U zajednici su prepoznati po organizovanju tech konferencija, pre svega kroz događaje koje radi PHP Srbija.

Nemanja je facilitator timova od 30+ ljudi, agile praktikant, organizator internacionalnih tech skupova i konferencija. Suosnivač više IT zajednica: PHP Srbija, IT Girls, Agilizing, IT Serbia Podcast, eCommerce Serbia Association…

"Nemojte se oslanjati samo na jedan izvor prihoda, odnosno stream. Pre ili kasnije taj stream će se ugasiti ili smanjiti ili će se desiti nešto nepredviđeno. Tada vi ostajete na cedilu jer nemate druge izvore prihoda i vaša krovna organizacija ne može da živi", savetuje Čedomirović sve početnike u biznisu.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara