Novi podkast ImpactHub Belgrade

Impacthub Beograd

EPIZODA 19: Dušica Vilov

Nova epizoda "StartUP - Put uspeha” podkasta donosi vam nastavak specijalnog live-a sa sjajnog Meetup-a iz oblasti "Digitalni Mediji 101”! Poslušajte prošlonedeljnu epizodu ukoliko do sada niste, jer sledi vam nastavak sa ovog zanimljivog susreta na kome je naša sagovornica bila Dušica Vilov, koordinatorka korporativnog razvoja Infostud-a!

Sa Dušicom, kao nekadašnjom product menadžerkom Infostud-a smo uradili zoom in i razgovarali o načinima na koji je ona razvijala jedan proizvod/uslugu, ali i zoom out na korporativni razvoj zajednice kojim se trenutno bavi! Poslušajte koje je ona osobine izdvojila kao bitne za osobu koja se nalazi na poziciji product manager-a, kao i koji su to konkretni načini ispitivanja potreba klijenata!

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, Linkedin, Instagram), slušajte i pripremite se - jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.