Postavljajte što više teških pitanja možete

Impacthub Beograd

EPIZODA 22: Gaia Montelatici

Dobrodošli u drugu sezonu podkasta "StartUP - Put uspeha"!

Današnja epizoda podkasta "StartUP - Put uspeha" posebna je po mnogo čemu. Za prvu epizodu u ovoj 2020. godini i drugoj sezoni podkasta, odabrali smo da razgovaramo sa jednom specijalnom gošćom.

Investitorka i pokretačica WE Angels inicijative. Osnivačica WE Founders Inicijative, suosnivačica Impact Hub Belgrade. Osnivačica venture capital fonda, mentorka i liderka. U prvoj epizodi ove sezone, naša sagovornica bila je Gaia Montelatici.

Poslušajte ovu epizodu i saznajte više o viziji Impact Hub Belgrade za 2020. godinu. Kako se ona manifestuje u Impact Hub Belgrade, a kako u fondu. Ali i o tome šta Gaia, kao predstavnica nove vrste profesionalki kaže o misiji WE Angels grupe. Šta je to što će biti najinteresantnije prvoj srpskoj grupi žena biznis anđela. Šta je to što će tražiti i u kakve startape će želeti da ulažu.

Slušajte pažljivo i uživajte u 22. epizodi podkasta "StartUP - Put uspeha". Jer ovaj podkast će biti upravo ta "kafa” koju pokušavate da dobijete sa nekom od naših liderki!

*Ova epizoda podkasta je na engleskom jeziku.

Pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, Linkedin, Instagram), slušajte i pripremite se - jer vas u narednom periodu očekuje puno novina i iznenađenja u Impact Hub Belgrade!

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara