Srbija ima startape koji bi bili interesantni i u Britaniji

Impacthub Beograd

PODCAST EP 14: Devi Klark

Samo za vas smo ove nedelje razgovarali sa predstavnicom Impact Hub mreže iz Londona, tačnije Impact Hub Kings Cross-aDevi Clark! Sa dragom gošćom na ovogodišnjoj ReCap regionalnoj konferenciji podelili smo znanja iz globalne mreže, mreže Impact Hub-ova koji postoje u preko 90 zemalja!

U ovoj epizodi razgovarali smo o startapima, razvoju startapa i impaktu koji oni mogu da imaju u pogledu profita, globalnog skaliranja i uticaja na životnu sredinu. Poslušajte šta je Devi imala da kaže na ovu temu na osnovu svog specifičnog iskustva, ali i to kako su joj se dopali neki od naših startapova i koji su to saveti koje je ona sa njima podelila.

Pišite nam vaše utiske i komentare na društvenim mrežama (Facebook, Linkedin i Instagram) i recite nam koga biste vi želeli da čujete! Ili nam recite uživo, ovog četvrtka na šestom u nizu WE Founders Meetup-u za koji se možete prijaviti OVDE!


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.