Vuk Nikolić, osnivač TruckTrack-a: Nivo adrenalina ne može ni sa čim da se poredi

Foto: Impact Hub
powered by Sounder

Impact Hab Beograd pokrenuo je novi podkast serijal u kome će sa osnivačima startapa i drugih IT kompanija govoriti o sopstvenim poslovnim neuspesima.

Druga epizoda je nastavak razgovora sa Vukom Nikolićem, softverskim inženjerom, preduzetnikom i savetnikom startapima koji su u ranim fazama razvoja.

Nikolić je osnivač prvog, pravog srpskog startapa – TruckTrack, softverskog rešenja za navigaciju kamiona, optimizaciju potrošnje goriva, kao i optimizaciju papirologije koja prati poslovanje.

U drugom delu razgovora, Vuk priča o svom najvećem neuspehu, kada su odlučili da zatvore firmu i deli savete sa onima koji su na početku startap karijere.

"Na kraju sam rekao da ne mogu više, vučemo teret već par godina, gasi. Ali ja i dalje imam ideju da to što smo radili ič nije glupo, tržište apsolutno postoji... Na svom primeru mogu da kažem, greška je što nismo imali proizvod, a sam biznis plan se zasnivao na malim ljudima, što je zahtevalo ogromnu mašinu za prodaju", kaže Nikolić.

Razgovore vodi Pavle KrivokućaManaging partner i COO Impact Haba Beograd, koji je pozvao sve zainteresovane da sa budućim osnivačima podele svoje neuspehe.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara