Foto: Britanska internacionalna škola

Britanska škola ispratila novu generaciju maturanata

Foto: Britanska internacionalna škola
Britanska internacionalna škola ispratila je 22. generaciju svojih maturanata uz parolu da „Uspeh dolazi onome koji radi" i da je to princip koga će se ova škola držati i u budućnosti, navodi se u saopštenju.

Tom prilikom, počasni gost  bio je ambasador Indonezije u Srbiji, Mochammad Chandra Widya Yudha, koji je sa direktorkom Britanske internacionalne škole u Beogradu, Aleksandrom Keserović, uručio srednjoškolske diplome.

Osim diploma, uručeni su i posebni sertifikati: učenička nagrada koju dodeljuje Council of British International Schools (COBIS), nagrada European Council of International Schools (ECIS) kao i nagrada Jonathan Rider Academic Excellence koju dodeljuje Britanska internacionalna škola.

PROČITAJTE JOŠ:

Učeniku Damjanu M. dodeljena je ECIS nagrada, Milici Đ. COBIS nagrada, dok je Olga K. dobitnica Jonathan Rider Academic Excellence nagrade koju dodeljuje Britanska internacionalna škola.

Pored njih i učenice Key Stage 3, Ingrid P. (9. razred) i Andrea P. (9. razred) dobitnice su Jonathan Rider Academic Excellence nagrade dok je u Key Stage 2 COBIS nagrada dodeljena Mariji N. (učenici 6. razreda) a Jonathan Rider Academic Excellence nagrada Mili T. (učenici 6. razreda).

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara