BIS FOTO: BIS

Britanska internacionalna škola u Beogradu - pravi izbor škole za 2019/20 školsku godinu

BIS FOTO: BIS
Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), prva je privatna škola koja u Srbiji sprovodi obrazovanje dece uzrasta od 3 do 18 godina po najkvalitetnijem Kembridž programu.

Učenici predškolskog uzrasta, osnovne i srednje škole, raspoređeni su u četiri kampusa u prestižnoj četvrti na Dedinju. 

"U izuzetno lepim, kompletno opremljenim zgradama, sa divnim okruženjem punim zelenila, naš tim vrhunskog nastavnog osoblja, sa velikim iskustvom, na engleskom jeziku edukuje učenike svih uzrasta u najmodernije opremljenim učionicama i laboratorijama", kažu u ovoj školi.

Oni dodaju i da Britanska internacionalna škola neguje holistički pristup obrazovanju i vaspitanju učenika.

"Pored najkvalitetnijeg obrazovnog programa, kroz niz vannastavnih aktivnosti, negujemo i razvijamo talente učenika iz oblasti nauke, književnosti, umetnosti, sporta i svih drugih oblasti za koje ustanovimo da postoji interesovanje učenika i roditelja. Posvećeni smo društveno odgovornom poslovanju. Veoma smo ponosni na Humanitarni bazar koji svake godine organizuju naši učenici, njihovi roditelji i kolektiv škole. U proteklih 21 godinu uspešnog rada, škola može da se pohvali brojnim učenicima koji su uspešeno završili BIS, zatim prestižne fakultete na svim kontinentima i već rade kao vrhinski menadžeri, rukovodioci i stručnjaci, lideri u uspešnim kompanijama u zemlji i inostranstvu", navode u BIS-u.

Informacije za upis mogu se pronaći ovde: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara