FinTek forum o finansiranju malih preduzeća 4. juna

„Forum finansijskih tehnologija za biznis (FinTek)" održaće se u utorak, 4. juna i biće posvećen finansijskim tehnologijama i njihovoj upotrebi u finansiranju rasta privatnog sektora i poboljšanju poslovnog okruženja u Srbiji, navodi se u saopštenju USAID-a.

Ovaj USAID-ov Forum, koji počinje u 10 časova u Muzeju Jugoslovenske kinoteke, biće organizovan u okviru Projekta saradnje za ekonomski razvoj i ugostiće međunarodne stručnjake, predstavnike FinTek i IT kompanija.

Tom prilikom inovatori će predstaviti srpskim preduzećima, finansijskim profesionalcima i regulatorima moderna rešenja za plaćanje i finansiranje. 

PROČITAJTE JOŠ:

Forum će poslužiti i kao platforma za diskusiju o tome kako primena modernih finansijskih tehnologija može da pomogne privatnom sektoru, naročito mikro, malim i srednjim preduzećima da dođu do preko potrebnog finansiranja za rast i razvoj svog poslovanja. 

Ova preduzeća čine 99,9 odsto preduzeća u Srbiji, zapošljavaju 65,7 odsto svih zaposlenih i učestvuju u ukupnom izvozu Srbije sa 40,8 odsto.

Više informacija o događaju i govornicima možete pronaći na sajtu: https://fintech4.business/ucesnici/ 

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara