Ilustracija, Foto: Pexels

Napravite crtanu verziju sebe – Stižu Fejsbuk avatari!

Ilustracija, Foto: Pexels
Fejsbuk je za sve svoje korisnike pripremio nove „fejsbuk avatare" kao zakasneli odgovor na Bitmoji-je uz pomoć kojih ćete moći da napravite crtanu verziju sebe, prenosi Engadget.

Ova kompanija se nada da će sa ovim avatarima korisnicima predstaviti nešto sasvim novo, iako već postoje druge kompanije koje imaju sličan proizvod.

Avatare, odnosno personalizovane sličice moći ćete da koristite na mesindžeru ili u svojim postovima. Svoje crtane verzije moći ćete da personalizujete, te da podešavate delove tela, kose, odeće i slično.

PROČITAJTE JOŠ:

S druge strane ne postoji automatska kreacija koja je zasnovana na slikama, a Fejsbuk kaže da želi da izbegne probleme sa pristrasnošću do koje može doći prilikom prepoznavanja lica.

Uz ove avatare moći ćete da prilagodite ogroman niz izraza lica, a u ovom trenutku oni su dostupni za upotrebu samo u Australiji, a ostli korisnici širom svetam moći će da ih upotrebljavaju tek krajem ove, ili početkom sledeće godine.

Pojedini pojavu avatara na Fejsbuku tumače kao lakši način da se prikrije stvari izgled korisnika, dok se pokrenulo pitanje i da li će ova novina uspeti da nadmaši Bitmoji-je, koji suveć godinama prepoznatljivi.


Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara