Foto: Belgrade Business Run. Beogradski trkački klub

Nekad radničke igre, danas Serbia Business Run

Foto: Belgrade Business Run. Beogradski trkački klub
Ove godine, Belgrade Business Run je postao deo Serbia Business Run serije! Pored Beograda i Novog Sada, još tri od pet najvećih poslovnih centara Srbije ove godine dobilo je svoj Business Run - Kragujevac, Niš i Subotica.

Serbia Business Run predstavlja svojevrsnu modernizaciju nekadašnjih radničko-sportskih igara u kojem mogu da učestvuju sve kompanije koje žele da promovišu zdravlje i timski duh kod svojih zaposlenih.

Učesnici trke, trče ili hodaju 5 km, a pravo učešća imaju svi zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, medija, škola i fakulteta i drugih organizacija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika.

PROČITAJTE JOŠ:

U okviru Belgrade Business Run-a do sada je trčalo 3500 učesnika iz više od 300 kompanija. Po četvrti put, u 2019. spajamo 5000 zaposlenih iz više od 500 najodgovornijih kompanija koje posluju na teritoriji Srbije.

VIP CHARITY ZONA
 
Ogranizator trke, Beogradski trkači klub i Fondacija Ane i Vlade Divac na Belgrade Business Run trci prikupljaju novac za Divac Stipendije kroz koji će biti pružena podrška izvrsnim srednjoškolcima koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica. 

Pet društveno najodgovornijih kompanija imaće jedinstven VIP status na trci, sopstvenu zonu za uživanje i druženje u okviru "BBR Grada”, startno-ciljne zone na trci, 13. juna 2019. godine. 

Za više informacija pogledajte ovde.

Šta sve učesnici dobijaju? 

Bogat startni paket za svakog trkača uključuje medalju, kvalitetnu majicu za trčanje, bon za večeru i startni broj sa čipom za elektronsko merenje rezultata.

Nakon trke vas očekuje večera, piće i žurka. Dobra zabava, muzika i piće su zaštitini znak "After run” žurki jer pobedu treba nazdraviti uz nagrade, ples i druženje sa kolegama.

Inspirisani beogradskim Pobednikom, koji je i zaštitini znak naše trke ove godine kreirali smo trofej "Beogradski Viktor” koji će se dodeljivati u preko 20 kategorija - u okviru različitih delatnosti, zavisno od veličine kompanija, posebno za državni sektor, medije i mnoge druge.

I ove godine ćemo dodeljivati pehare za najbrže timove, pojedince, najbrojnije kompanije, najzabavnije navijače...

Prijave su otvorene do 6. juna na http://www.serbiabusinessrun.com/beograd/

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara