F

Ovo je savršeni hotel za ljubitelje vina

F
On se tek gradi. I  ujedno će biti osmi Four Seasons hotel u Kaliforniji, a kao izuzetno raskošno mesto za odmor, posedovaće sopstveni vinograd, restoran sa domaćom vinskom kartom, wellness i spa ustanovu, kao i savršeno šarmantne sobe za goste, prenosi Lux Life.

Novi Four Seasons resort se nalazi u Klistoga zajednici, na sat i po vremena vožnje od San Franciska i Sakramenta. Dizajniran od strane Erin Martin, resort sadrži osamdeset pet soba i apartmana za goste, spa sa brojnim uslugama, nekoliko bazena na otvorenom, široku terasu sa pogledom na predivno okruženje i izobilje loža gde se gosti mogu opuštati i uživati u suncu.

luksuz hotel odmor four seasons%20(4)
Izuzetni  konsijerž tim ovog odmarališta uvek vam može ponuditi jedinstvene ture, od iskustava namenjenih ljubiteljima vina, posete galerijama i butik šopingu, pa sve do scenskih vožnji kroz dolinu i van turističkih staza, za one koji uživaju u avanturama.

Takođe, ovo odmaralište će organizovati brojne događaje, venčanja i sastanke, nudeći svoj enterijer i eksterijer, uključujući i balsku salu pune veličine. Oni imaju čak i ambar namenjen događajima, kao i baštu u vinogradu, uz brojne opcije obedovanja.

Resort takođe planira da lansira svoju ograničenu kolekciju vina, u saradnji sa Thomas Rivers Brown.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara