Foto: Pixabay

Projekat "IMAM IDEJU" - Podelite vašu priču na portalu Nove ekonomije

Foto: Pixabay
U okviru projekta "Imam ideju" imate priliku da prenesete vašu priču preko portala Nove ekonomije.

Business Info Group i veb portal Nova ekonomja vas pozivaju da podelite svoju ideju na našem portalu.

Do 31. avgusta portal Nove ekonomje će svake nedelje objavljivati tekstove sa intervjuima ili pričama ljudi koji su započeli svoj mali biznis, osnovali firmu, organizaciju, udruženje ili se bave nekom vrstom umetnosti ili kreativnog rada. 

PROČITAJTE JOŠ:Ukoliko imate originalnu ideju za biznis, koji ste pokrenuli, bavite se nekom vrstom umetničkog, humanitarnog ili društveno korisnog rada, imate Facebook ili Instagram stranicu, imate nešto pametno ili lepo da kažete ili podelite, pozivamo vas da svoju priču prenesete preko portala Nove ekonomije. 

bulbs 3702025 960 720
FOTO: Pixabay

Potrebno je da nam ukratko objasnite svoju ideju koju ste pokrenuli, kao i da nam dostavite linkove društvenih mreža koje posedujete (LinkedIn, Twitter, Facebook ili Instagram), a mi ćemo objaviti priču ili intervju sa vama, kako bismo vam pomogli da dalje širite svoju ideju ili razvijete svoj biznis.

Tim naših novinara će pregledati svaku prijavu i odabrati najzanimljivije ideje, koje će biti objavljene na našem portalu, nakon što vas kontaktiramo i napišemo priču.

Kriterijumi kojima ćemo se voditi za odabir priča:

  • Originalnost /zanimljivost
  • Humanitarni ili društveni značaj (ekologija, sport, recikliranje, handcraft, socijalna inkluzija i slično)
  • Da li ste se ranije oglašavali ili pojavljivali u medijima (prednost imaju oni koji nisu imali priliku da se oglase u medijima ili plaćenim reklamama)
  • Broj pratilaca na društvenim mrežama i ozbiljnost vođenja naloga 
  • Sredstva finansiranja i profit od proizvoda/ideje/usluge (prednost imaju oni koji tek razvijaju poslovanje ili organizacije koje nemaju stalan izvor prihoda)

Prijava mora sadržati kontakt podatke, link ka vebsajtu i/ili nekom drugom vidu internet stranice (Instagram, Facebook), kao i kratak opis toga čime se bavite, kada ste započeli i šta želite da postignete ili ste već postigli.

Prijave možete poslati na marketing@big.co.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (1)

  • Šumadinac

    Postavljeni uslov o broju pratilaca na društvenim mrežama ukazuje da nije cilj promocija neke uspešne priče putem Nove ekonomije već obrnuto. Nova ekonomija će pisati o onome ko može najviše da je izreklamira na društvenim mrežama tj. da poveća vidljivost kod onih koji ih ne prate.