Impact Hub

ReCap2019: SxSE startapi do tržišta velikih brojki

Impact Hub
Konferencija posvećena startapima iz Jugoistočne Evrope, #ReCap2019, koju organizuje Impact Hub, održava se u Beogradu, 23. i 24. maja u Domu omladine.

Ovaj događaj spaja svetske biznis lidere, investitore, tržišne i tehnološke eksperte iz Silicijumske doline, Velike Britanije, Izraela i drugih razvijenih startap ekosistema, sa startapima iz Srbije i Jugoistočne Evrope. 

Startap ekosistem u Srbiji se brzo razvija, posebno zahvaljujući porastu interesovanja kod mladih inovatora, čije su napredne ideje idealne za ovu vrstu poslovanja u kome su ideja i mogućnost eksponencionalnog rasta, potencijali za značajne inostrane investicije.

PROČITAJTE JOŠ:

Konferenciju ReCap 2019, svečano će otvoriti Ambasadorka Izraela, NJ.E. Alona Fišer-Kam, 23. maja, u Domu omladine, sala Amerikana u 9h, uz obraćanje direktorke USAID kancelarije za demokratiju i ekonomski razvoj Laure Pavlović.

#ReCap2019 je regionalni događaj posvećen razvoju startap ekosistema, a program će sadržati ekspertskie panele, master predavanja kao i mentorske prilike da startapi unaprede svoje šanse u ostvarivanju investicije. 

Ove godine, konferencija stavlja akcenat doprinosu žena u ekonomskom rastu regiona, ističući njihov udeo u startap komapanijama, kao i njihov investitorski potencijal.

Tim povodom biće lansiran i USAID projekat «We Founders» - trogodišnja inicijativa u vrednosti od 1.2 miliona dolara koju sprovodi Impact Hub, a uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj.

Startap timovi će dobiti jedinstvenu priliku da se povežu sa investitorima i ekspertima zainteresovanim za jačanje ekosistema Jugoistočne Evrope i, zajedno sa internacionalnim stručnjacima, dobiju podršku za dalji razvoj i rast svojih inovativnih proizvoda i usluga na strana tržišta. 

Najboljih 5 timova koji budu predstavili svoje biznis modele biće odabrani finalisti Srbije za Akcelerator 2030 program, koji sprovodi Impact Hub i Program Ujedinjenih nacija za razvoj na globalnom nivou i to u 19 zemalja sveta.

Prošlogodinji učesnik ReCap-a, Živojin Sekulić, COO i Ko-osnivač u 3DSS kaže da je na ReCap 2018 imao priliku da upoza dosta interesantnih ljudi i da čuje poučna predavanj, poput fenomenalnog Džon Baera u vezi sa time kako funkcionise proces fundraising-a i koje su bitne stvari na koje startup treba da obrati pažnju prilikom pregovora sa investitorima.

Živojin izdvaja i predavanje Will Carlin-a o tome kako startup treba da prezentuje svoju ideju, odnosno, proizvod.

Više detalja o konferenciji: https://belgrade.impacthub.net/recap /
Kontakt osoba: Pavle Krivokuća
email: pavle.krivokuca@impacthub.net Tel: 069/1314-035

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara