Foto: Nemački kutak

Drugo okupljanje ex-Yu IT stručnjaka u Nemačkoj

Foto: Nemački kutak
Drugo po redu okupljanje IT stručnjaka sa prostora bivše Jugoslavije u Nemačkoj biće održano u četvrtak, 7. novembra, u prostorijama berlinskog Vejfer tehnolodžisa (Wayfair Technologies).

Ulazak na događaj je besplatan, broj mesta ograničen, tako da je registracija učesnika  obavezna. Kompletan program i prijavni formular za okupljanje dostupan je na blogu organizatora.

Prvi govornik na okupljanju biće Lazar Kovačević, softverski i mašinski inženjer, softverski arhitekta, savetnik i preduzetnik. On će govoriti o razvojnom putu koji bi svaki junior programer trebao da prođe kako bi mogao sebe smatrati softverskim inženjerom.

Drugi govor držaće Aleksandar Orlić, softverski arhitekta, vođa tehničkih timova, višestruki preduzetnik i suosnivač challanger banke u Berlinu u ulozi tehničkog direktora. Aleksandar će pričati o najvećim tehničkim izazovima pri osnivanju fintech startapova.

„Svrha druženja je umrežavanje na kolegijalnom nivou uz razmenu znanja i iskustva... Plan i program će se odvijati na engleskom jeziku, te slobodno možete povesti svoje kolege i koleginice koji nisu iz ex-Yu", naveli su organizatori.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara