Epl će ove godine predstaviti tri nova modela

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama su se pojavile slike novih Ajfona za koje je gotovo jednoglasna kritika javnosti bila da su – ružni. I to,  pre svega, zbog nezgrapno izbočenog velikog kvadratnog prostora za trostruku kameru i blic.

U međuvremenu je iz različitih izvora potvrđeno kako bi ovogodišnji Ajfoni zaista mogli tako da izgledaju.

Nova tri modela bi zvanično trebalo da budu predstavljeni na jesen. To bi značilo da će XS, XS Max i XR dobiti jednake naslednike. Ovogodišnji naslednik modela XS će, najverovatnije, ostati sa dve zadnje kamere i blicom, postavljenim isto kao i do sada. Novi, jeftiniji model XR, dobiće drugu kameru pa će odpozadi izgledati gotovo jednako kao i XS linija.

Najveća "rugoba" među Ajfonima biće, verovatno, najveći i najskuplji model, naslednik prošlogodišnjeg XS Maxa. On će jedini, kako sada stvari stoje, dobiti ogromnu kvadratnu izbočinu za trostruku zadnju kameru. Dobro upućeni izvori iz industrije kažu da bi te tri kamere trebale da prošire mogućnosti snimanja jer će imati raspon od ultraširokog ugla, preko 2x pa sve do 3x optičkog zuma.

Trostruki sastav kamera trebao bi, osim zumiranja, novim Ajfonima da omogući i bolji "osećaj" za 3D prostor za napredno i preciznije korištenje AR aplikacija, kao i unapređene mogućnosti snimanja fotografija i videa u uslovima slabijeg osvetljenja.

Kad je reč o modelu XR, njegova bi ovogodišnja varijanta mogla biti poslednja u kojoj će Epl na jednom Ajfonu nuditi LCD ekran. Od 2020. godine na dalje Epl bi trebalo da, po ovim informacijama, proizvodi samo telefone s OLED zaslonima.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara