Josip Šiljeg postao direktor Kraš Trgovine

Foto: Kraš

Dosadašnji direktor hrvatskog preduzeća Žitnjak Josip Šiljeg pridružio se Kraš Grupi na poziciji direktora Kraš Trgovine, prenosi portal JaTrgovac.com.

Šiljeg je ima dugogodišnje iskustvo u maloprodaji, a u Kraš Trgovinu dolazi najavljujući širenje mreže Kraševih prodavnica pod brendom Bonbonniere na regionalnom i domaćem tržištu.

"Pred nama je izazov optimizacije i standardizacije (maloprodajne) mreže, te iskorištavanja punog potencijala ovog segmenta poslovanja Kraš Grupe", kazao je  Šiljeg, koji je na poziciji direktora maloprodaje i investicija u Mercatoru Crna Gora završio tada najveći projekt te kompanije - rebrendiranje Rode u Ideu.

Nakon tog projekta vratio se u Konzum na poziciju zamenika izvršnog direktora maloprodaje i investicija, dok je u septembru 2017. došao na mesto direktora Žitnjaka.

Šiljeg je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Portal Privredni.hr navodi da su lokalni mediji krajem februara spekulisali kako će Slavko Ledić, predsednik Uprave Konzum plusa, postati član Uprave Kraša, ali da za sada o tom eventualnom prelasku nema službenih informacija.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara