Foto: Nova ekonomija

Recite budućem šefu - Želim u prodaju!

Foto: Nova ekonomija
"Na prvom razgovoru za posao recite - Želim u prodaju! Na taj način ćete dobiti set veština uz pomoć kojih ćete sutra olako vladati bilo kojom drugom kategorijom u biznisu – marketingom, finanasijama, startegijama", posavetovao je studente beogradskog Ekonomskog fakulteta Predsednik Uprave Atlantik grupe Emil Tedeski.

Kako se navodi u saopštenju Fakulteta, Emil Tedeski održao je gostujuće predavanje na temu "Izazovi brend menadžmenta u kanalima marketinga na Zapadnom Balkanu".

"Prodavac je kompanija u malom, zato je bitno da na početku svoje karijere probate i ovladate prodajnim veštinama,” kazao je Tedeski.

On je kroz interakciju sa studentima podelio svoje iskustvo, ali i savete kako da započnu svoju karijeru. Otkrio je koji su, prema njegovom mišljenju, najbitniji koraci kada se bira profesionalni put.

Objasnio je da prostor bivše Jugoslavije doživljava kao jedinstvenu celinu koja deli zajedničku istoriju i kulturu, bez obzira na sukobe iz prošlosti, a da brendove kompanije kao što su "Kokta", "Grand", "Smoki", "Štark", "Cedevita", "Argeta" smatra nadnacionalnim.

Tedeski je govorio o razvoju Atlantik grupe u poslednjih 28 godina, na koji se način se kompanija menjala, ali i o tome koji su ključni momenti u njegovoj karijeri.

Prvi čovek Atlantik grupe rado svoju priču deli sa studentima, pa je tako pre Ekonomskog fakulteta, govorio studentima na univerzitetima Harvard, Stenford, London School of Economic i London School of Business, ali i na fakultetima u Ljubljani, Zagrebu, Sarajevu, Splitu, Osijeku.


Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara